Skip to content

“Die Macht der Farbe” | “The Power of Color”
ArteQ Gallery, Wien, Austria
Ben Kamili, Artan ShabaniExhibition: April 22 – May 28, 2022
Opening: at 19 hr, April 22 2022
ArteQ Gallery | Text from Dr. Wilhelm Ziehr

Johanessgasse 17, 1010 Wien, Austri

Nga ISP – Instituti i Politikave të Qëndrushme dhe Ministria e Kulturës

Promenade Gallery Vlorë
28 Maj – 7 Qershor 2022

Artistët
Entela Ahmetaj
| Ardit Borici | Erolda Çela | Denis Golgota | Joan Kapo | Benard Lekgegaj | Albi Yzo | Ersa Kana | Ina Lajthia | Arbër Bejkosala