Skip to content

News

Arti kërkon punë, durim dhe pasion, kush punon e kupton seriozisht çfarë do të thotë të ndërtosh ekspozita dhe të përditësosh art

Julia Vrapi28 Prill 2022 Arti kërkon punë, durim dhe pasion shprehet piktori i njohur Artan Shabani, i cili po vijon aktivitetin me krijimtarinë e tij. Në intervistën për gazetën “SOT”, piktori Artan Shabani, i cili… Read More »Arti kërkon punë, durim dhe pasion, kush punon e kupton seriozisht çfarë do të thotë të ndërtosh ekspozita dhe të përditësosh art