Skip to content

“Die Macht der Farbe” | “Pushteti i Ngjyrës”
ArteQ Gallery, Vjenë Austri
Ben Kamili, Artan Shabani
Kohëzgjatja: 22 Prill – 28 Maj, 2022
Inagurimi: ora 19, data 22 Prill 2022
ArteQ Gallery | Teksti nga Dr. Wilhelm Ziehr

Johanessgasse 17, 1010 Wien, Austri

Nga ISP – Instituti i Politikave të Qëndrushme dhe Ministria e Kulturës

Promenade Gallery Vlorë
28 Maj – 7 Qershor 2022

Artistët
Entela Ahmetaj
| Ardit Boriçi | Erolda Çela | Denis Golgota | Joan Kapo | Benard Lekgegaj | Albi Yzo | Ersa Kana | Ina Lajthia | Arbër Bejkosala